Persbericht

PLANTENDAGEN met zeldzame en collectieplanten - Herfst

29 & 30 september 2018 van 10 tot 18 uur - 63ste editie

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich in La Feuillerie, een romantisch park van de 19e eeuw, weer verzamelen voor de traditionele

PLANTENDAGEN met zeldzame en collectieplanten.
Het 'niet te missen evenement' voor veeleisende plantenliefhebbers.

Het thema 'Magische Herfst' is een uitstekende gelegenheid om niet alleen de spectaculaire verkleuringen van bomen en heesters te bewonderen, maar ook de pracht van de late bloeiers, zoals deze van : Asters, Dahlias, Gaura, Helenium,Persicaria, Salvia, Saxifraga fortunei, Sedum... voor de vaste planten, Abelia, Camellia, Caryopteris, Hebe, Heptacodium, Lagerstroemia voor de heesters.

Bomen en struiken met eetbare en decoratieve vruchten, bloembollen, siergrassen, coniferen, zaden... zullen het rijk palet aan herfst mooiheden aanvullen, dat maakt dit schitterend seizoen echt magisch.

Meer dan 65 gespecialiseerde plantenkwekers stellen er hun beste planten voor, de laatste nieuwigheden, en vooral hun kostbaar advies, dat telkens weer, door de bezoekers wordt gewaardeerd.

Dat is het doel van de organisatoren, al meer dan 30 jaar, het publiek in contact te brengen met een breed en uitzonderlijk plantenassortiment, in een aangename en gemoedelijke sfeer.

Downloaden :

Hierbij gevoegd persbericht(PDF) met een selectie bruikbare foto's.Bij voorbaat dank om de oorsprong van deze te vermelden: La Feuillerie


Galerie foto