19 en 20 september 2020


21 & 22 september 2019 van 10 tot 18 uur

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich in La Feuillerie, een romantisch park van de 19e eeuw, weer verzamelen voor de traditionele

PLANTENDAGEN met zeldzame en collectieplanten.
Het 'niet te missen evenement' voor veeleisende plantenliefhebbers.

Het thema 'BESSEN en SIERFRUIT' zullen samen met de spectaculaire bladverkleuringen, de prachtige vruchtvorming van bomen en heesters vooraan zetten, o.a. : sierappeltjes, rozenbottels, hulst, meidoorn, lijsterbes, fazantebes, Skimmia...

Vaste planten, bloembollen, siergrassen, coniferen, rozen, fruitbomen en zaden... zullen het rijk palet aan herfst mooiheden op een harmonieuze manier aanvullen.

Meer dan 65 gespecialiseerde plantenkwekers stellen er hun beste planten voor, de laatste nieuwigheden, en vooral hun kostbaar advies, dat telkens weer, door de bezoekers wordt gewaardeerd.

Dat is het doel van de organisatoren, al meer dan 30 jaar , het publiek in contact te brengen met een breed en uitzonderlijk plantenassortiment, in een aangename en gemoedelijke sfeer.

Toegang : 
8,00 euros - leden van een tuinvereniging en senioren : 6,50 euros  Kinderen van -12 jaar gratis .

Cafetaria : 
Snacks , barbecue , broodjes , taart ...

Route : 
Autoweg E42 Brussel - Bergen (Mons) - Doornik (Tournai) - Lille (Rijsel), afrit 33, richting Celles
Autoweg E429 - A8 Brussel-Doornik ( Tournai), N48 , richting Celles

Parking : 
Organisatie door de scouts

Animatie :  
Signeersessie door Philippe Fiévet (Journalist Paris Match) van 'Le temps des arbres', zaterdag 15-16 u. en zondag 14-15 u.


Lijst van exposanten gebruikelijke:

Deze lijst is niet uitvoerig voor alle exposanten, voor alle zekerheid, kijk even op hun pagina of neem persoonlijk contact.