22 en 23 mei 2021


22 en 23 mei 2021 van 10 tot 18 uur

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich in La Feuillerie, een romantisch park van de 19e eeuw, weer verzamelen voor de traditionele

PLANTEN Markt met zeldzame en collectieplanten.
Het 'niet te missen evenement' voor veeleisende plantenliefhebbers.

Samen met bomen, heesters, vaste planten, bloembollen, siergrassen, coniferen, rozen, fruitbomen, waterplanten, inheemse planten, eenjarige planten, biologische zaden... zullen de Geel bloeiende planten in de kijker worden gezet en het rijk palet van lente mooiheden op een harmonieuze manier aanvullen.

Dit nieuwjaar, na een grijze winter, zullen de bloeiende planten vreugde brengen, inderdaad, geel, kleur van de zon is warm en zal onze omgeving opvrolijken.

Kersje op de taart, gele bloemen staan voor energie, kracht, groei, een nieuw begin... en ziet uit naar sociale contacten, die we meer dan ooit nodig hebben.

Meer dan 65 gespecialiseerde plantenkwekers stellen er hun beste planten voor, de laatste nieuwigheden, en vooral hun kostbaar advies, dat telkens weer, door de bezoekers wordt gewaardeerd. Dat is het doel van de organisatoren, al meer dan 30 jaar , het publiek in contact te brengen met een breed en uitzonderlijk plantenassortiment, in een aangename en gemoedelijke sfeer.

Jury :
Laurence Machiels, Didier Willery, Luc Noël, Jérome Flôquet, ,Christophe Crock, Yves Gosse de Gorre , Jan Lasseron-Philips, Dominique Cousin en Guillaume Mamdy zorgen voor de beste kwekers te beoordelen en het toekennen van een certificaat.

Toegang :
8 euros - leden van een tuin vereniging en seniors : 6,50 euros Kinderen van -12 jaar gratis


Cafetaria :

Snacks , broodjes , taart ?

Route : 
Autoweg E42 Brussel - Bergen (Mons) - Doornik (Tournai)- Lille (Rijsel), afrit 33, richting Celles Autoweg E429 - A8 Brussel-Doornik ( Tournai), N48 , richting Celles 

Parking :
Organisatie door scouts


Lijst van exposanten gebruikelijke:

Deze lijst is niet uitvoerig voor alle exposanten, voor alle zekerheid, kijk even op hun pagina of neem persoonlijk contact.